User talk:Ritokatsuga

From Touhou Patch Center
Jump to: navigation, search

Obrolan umum

Kurasa talk page bakal sepi, tapi sengaja mau dibuat gini biar ada isinya.

Papan kangge kontak babagan portal Basa Jawa

Prakanca sédaya sagéd miwiti jagongan babagan portal saking ngandhap wontèn mriki. Have fun!